Boże Narodzenie 2023

Pakiet I
Od 23 do 27.12.2023r.
5 dni / 4 noclegi
Cena za pakiet od osoby
1 260,00 zł brutto

Dzień I
23.12.2023 sobota
Zakwaterowanie od 14.00
Obiadokolacja16.30 – 18.30

Dzień II
24.12.2023 niedziela WIGILIA
Śniadanie 8.00 – 10.00
Uroczysta kolacja Wigilijna
Bufet 16.00 – 20.00

Dzień III
25.12.2023 poniedziałek
I dzień świąt
Śniadanie 8.00 – 10.00
Obiadokolacja 16.30 – 18.30

Dzień IV
26.12.2023 wtorek
II dzień świąt
Śniadanie 8.00 – 10.00
Obiadokolacja 16.30 – 18.30

Dzień V
27.12.2023 środa
Śniadanie 8.00 – 10.00 Wymeldowanie do godz. 11.00

Pakiet II
Od 24 do 26.12.2023r.
3 dni / 2 noclegi
Cena za pakiet od osoby 800,00 zł brutto

Dzień I
24.12.2023 niedziela WIGILIA
Uroczysta kolacja Wigilijna
Bufet 16.00 – 20.00

Dzień II
25.12.2023 poniedziałek
I dzień świąt
Śniadanie 8.00 – 10.00
Obiadokolacja 16.30 – 18.30

Dzień III
26.12.2023 wtorek
II dzień świąt
Brunch (rozbudowane śniadanie) 8.00 – 12.00
Wymeldowanie do godz.15

Cennik Hotelowy Bożego Narodzenia i Sylwestra 2023/24r.

Obowiązuje w terminie 23.12 -01.01.2024r.

POKÓJ STANDARD

1-osobowy mini od 190,00 zł
2-osobowy od 290,00 zł
2-osobowy dla jednej
osoby od 250,00 zł
3-osobowy od 400,00 zł
4-osobowy od 480,00 zł
STUDIO (2+2) od 550,00 zł

Kolacja Wigilijna koszt 130 zł od osoby
Obiadokolacja koszt 80 zł od osoby

Pobyty dla firm z kolacją Wigilijną

Oferta 2023r. obowiązuje w terminie 02.12 – 23.12.2023r.

Koszt kolacji wigilijnej od osoby 130zł

Zakwaterowanie :
SEZON NISKI (od stycznia do 27 kwietnia; od października do grudnia; z wyłączeniem Świąt Wielkanocnych oraz Bożego Narodzenia i Sylwestra)
POKÓJ STANDARD
1-osobowy mini od 145,00 zł
2-osobowy od 260,00 zł
2-osobowy dla jednej osoby od 195,00 zł
3-osobowy od 375,00 zł
4-osobowy od 440,00 zł
STUDIO (2+2) od 500,00 zł

Podane ceny są cenami za pokój i zawierają opłatę za nocleg ze śniadaniem oraz
podatek VAT. Opłata miejscowa tzw. klimatyczna dla Gminy Miasta Gdańsk nie jest wliczona w cenę.

Menu Wigilia 2023

BARSZCZ WIGILIJNY Z PASZTECIKIEM
ZUPA PIECZARKOWA Z ŁAZANKAMI
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI LEŚNYMI
PIECZONA RYBA W SOSIE MIGDAŁOWYM
PSTRĄG W GALARECIE
ŚLEDZIK W OLEJU/ W ŚMIETANIE
KAPUSTA ZASMAŻANA
SAŁATKA JARZYNOWA
PIECZYWO MIESZANE
KOMPOT Z SUSZU
CIASTO
KAWA, HERBATA